Nyheter

Her kommer vi til å poste nyttig info, alt fra turer til info ang møter.

Husk spontanturene møt opp på Bommestad kl.18.00 på onsdager så finner vi ett vann å fiske i noen timer. Spontanturene varer frem til St hans.

Spontan tur til Åsvann sist onsdag

Det vaket sporadisk på fjærmygg, det var en kjølig kveld men praten gikk.
Denne kvelden handlet det om fluesnører.

Forenings bøff

Foreningen har nå anskaffet vår egen Bøff
Den er kjempefin og kan kjøpes for kr5o,- på møtene våre.

Klubbmesterskapet i sjøørretfiske

Søndag 24 april ble det avholdt fiskekonkurranse etter sjøørret i foreningen. Kun 4 deltagere stilte på samlingsplass ved Oterøya klokka 9.00. Det ble fisket både i Helgeroa, Viksfjord og i Håkavika, men ingen fisk over 35 cm ble veid inn. Derfor ble det bestemt at vi skulle fortsette konkurransen på første spontantur onsdag 27.04.
Vi fisket i Vikerøysundet og selv om undertegnende mistet en fin ørret over kiloen, ble konkurranse avslutte når en steinkobbe trålet sundet etter ørret.
Siden interessen er så liten for konkurransen, blir den avsluttet for i år.

Påsketur etter sjørret på Fyn

Vi var ikke heldig med været under årets påsketur på Fyn. Kaldt nordavær og mye vind, la en demper på det gode fisket som hadde vært tidligere på våren. På grunn av den kraftige vinden, var det bare mulig å fiske på Østfyn de første dagene av turen.
Her samlet alle fiskerne seg, så det ble tidvis trangt om plassen. Allikevel fikk vi noen flotte ørreter, de største over 2 kilo. Her er et parti fra Steneodde på Tåsingen som kan fiske bra når vinden står på fra vest.

Kjøring av fisk på Steneodde

Det er store grunne områder rundt Steneodde. Innimellom er det noen dypere partier med tang, såkalt mørk bunn. Her står ofte sjøørreten, og spenningen er stor når vi legger fluekastene over disse områdene. Her har Mats lykkes med å kroke en ørret i akkurat et slikt område.

Dansk sølv

En vakker sjøørret på 1,7 kilo vitner om gode næringsforhold rund Fyns kyster. Ofte er fisken større og i bedre kondisjon enn de vi får i vårt hjemlige område.
Det er en av grunnene til at vi velger å bruke en del av påsken på Fyn på jakt etter stor sølvblank sjøørret.

Asbjørn Bergkåsa klubbmester i isfiske.

Klubbmesterskap i isfiske blei avholdt på Øyvann 5 mars. Asbjørn dro opp 450 gram med tryter, gratulerer.

Lakkerte fluebokser med logo og ørretmønster

Vi har kjøpt inn lakkerte fluebokser fra Eternal Kustom med ørretmønster og foreningens logo, disse koster 850 kr stykket.

Ett smykke i fluevesten eller chestpacken!

Kontakt info

LFF

Kort tekst om LFF.